BETHLEN GÁBOR TECHNIKUM

wiki wiki googlephoto youtube fb akadalymentes v2

1984-ben kezdtem a pályámat a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett közgazdász tanár gazdálkodástudományi szakon diplomámmal, és azóta is az oktatásban dolgozok. Mérlegképes könyvelőként a versenyszférában is tevékenykedtem, de fő hivatásom mindig a tanítás volt.

A Bethlen Gábor Szakgimnáziumban 2013 óta dolgozok, jelentős szerepem volt az OKJ-és Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés bevezetésében mind nappali és esti munkarendben. Örömmel tölt el ha látom, hogy tanítványaim az érettségit követően a pénzügyi-számviteli ügyintéző képesítés megszerzését követően itt az intézményben tanulnak tovább – Vállalkozási mérlegképes könyvelőként - és szereznek piacképes felsőfokú szakmai végzettséget.

Büszke vagyok azokra a tanítványokra, akik a szakirányú felsőoktatásban szereznek diplomát az OKJ-és képesítésük mellett. Nagyra értékelem az esti tagozatos képzésben résztvevők kitartását és munkamorálját és személyes sikeremnek érzem eredményes vizsgájukat.

Végzettség: közgazdász tanár, Vállalkozási mérlegképes könyvelő Tapasztalat:oktatás, képzésszervezés, vizsgáztatás Oktatott tantárgyak: Gazdasági és jogi ismeretek, Gazdálkodási ismeretek, Számviteli alapismeretek, Adózási alapismeretek, Projektfolyamatok követése, Projektfinanszírozás, Projekttervezés