BETHLEN GÁBOR TECHNIKUM

wiki wiki googlephoto youtube fb akadalymentes v2

boccia

Szombat délután a 9.ny osztály az Adj egy ötöst! pályázati programjának újabb mérföldkövéhez érkezett. A Mozgásjavító Mini Boccia Kupa záró eseményének keretében átadtuk a meghívóinkat: egy barátságos boccia mérkőzésre hívtuk el Mozgásjavító diákjait. Az eseményen volt szerencsénk átadni a meghívókat a közös játékban érintett tanulóknak, továbbá Locsmándi Alajosnak, a Mozgásjavító Iskola igazgatójának, Szabó Lászlónak, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének, Horváthné Pálfi Juditnak a Mozgásjavító Diák Sportegyesület elnökének Tóth Adriennek, a Módszertani Intézmény vezetőjének, Bartos Adél gyógypedagógusnak, László Anita gyógytornász, boccia edzőnek. Örömmel fogadták és mindannyian alig várjuk az áprilisi mérkőzést.#bethlen#adjegyötöst

"Őszintén ez az esemény, amin voltam, megható volt. Itt láttam a saját szememmel, hogy mit tud elérni egy mozgássérült. Ők már annak is örültek, ha a nevüket hallották és még jobb volt azt az örömöt látni rajtuk, amikor dobogósok lettek. Egyszerűen fantasztikus volt! Itt szembesül az ember azzal, hogy mekkora ezeknek az embereknek a lelkük, hogy ők nem tehetnek arról, ahogy kinéznek, ahogy a székben ülnek. Köszönöm Tanárnő ezt az alkalmat hogy ennyi kedves, nagylelkű embert láthattam! "
Dobrocsányi Péter 12. A osztályos tanuló gondolatait tettük közzé, aki fotósként volt jelen az "Adj egy ötöst" program egyik rendezvényén a Mozgásjavító Általános Iskolában. #adjegyötöst#bethlen#mozgásjavító#attitűdváltozás

Szabó László Úr, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke elfogadta meghívásunkat és megtisztel jelenlétével az "Adj egy ötöst" programunk eseményén. Nagyon boldogak vagyunk!

"Köszönöm a meghívást az április 21-i eseményre a Mozgásjavítóba, igyekszem ott lenni, ha nem is végig, de a 14 órás kezdéskor mindenképpen!"